Мултитул Olight Opry 2

List price: 0,00 лв
129,00 лв

Мултитул Olight Opry 2 - Titanium.

Opry2 е титаниев, всекидневен мулти-инструмент. Можете да го използвате, като лост, отварачка за бутилки, шестограмен ключ, отвертка и мерителна линийка и др. Титаниевата сплав TC4 осигурява висока якост и добра устойчивост на корозия и устойчивост на топлина. Повърхността е със stonewash покритие и е много приятна на допир. Благодарение на ъпгрейдваната щипката може да се прикрепи, към джоба на ризата или панталона  или да се използва като щипка за пари. В комплект с 3 броя двустранни битове, които се съхраняват в удобно отделение и връзка от паракорд. Тегло едва 53g.

Характеристики:

● Богат набор от функции: Комбинира лост, отварачка за бутилки, шестоъгълен ключ, отвертка и измервателна линийка, което ви осигурява голямо удобство.

● Отличен материал: Изработен от титаниева сплав TC4 (висока якост, добра устойчивост на корозия, висока устойчивост на топлина), той може да издържи на тежки условия.

● Изискан външен вид: След като повърхността е обработена с пясъкоструйно, тя се чувства удобна на допир.

● Малък и компактен: Дължината на основното тяло е 4,60 инча, теглото е 1,87 унции, а дебелината е 0,25 инча. Хваща се лесно с една ръка.

● Полезна щипка: Щипката може да се закрепи плътно, към страниците на книги, риза и дънки и може да се използва, като щипка за пари.

Размери:

Дебелина: 0,25 инча (6,4 мм)
Тегло: 1,87 унции (53 г)
Дължина: 4,60 инча (116,8 мм)
Ширина: 0,85 инча (21,6 мм)