Нож Oknife Drever Mini N690 - черен

List price: 0,00 лв
160,00 лв

Нож Oknife Drever Mini N690 - черен

Oknife Mini Drever е по-малка  версия на  оригиналния Drever. Острие с титаново покритие
от стомана N690 с изключителна устойчивост на корозия и надеждно задържане на режещия ръб.  Конфигурация  с черно острие и дръжка с характерните за Olight сини акценти. Острието се отваря плавно с помоща на флипер или
двустранен пин за палец. Система с лагери с ниско триене, позволява на потребителите лесно отваряне и заключване на острието. С дължина от 3,57 инча (90,6 мм) и джобен клипс за дълбоко носене, който позволява ножа да остане незабелязан в джоба ви. Здравата дръжка е ергономична и с идеална текстура за удобен и здрав захват. Вътре в дръжката има здрава ключалка линер лок със стабилно заключване. Компактен и здрав с плоско скосено острие тип Sheepsfoot, Oknife Mini Drever е идеалното лятно  EDC/джобен нож. Отговаря на изискванията за акредитация на BSCI и ISO 14000 и на стандартите за безопасност на храните FDA. В комплект с калъфче за съхранение, кърпичка за почистване и юбилейна EDC монета. Всеки нож е с гравиран индивидуален сериен номер и гаранция за качество.

Характеристики:

Острие от N690 с титаново покритие: Стоманено острие от N690 е покрито с титан за подобрена устойчивост на корозия.
Плавно действие: Система с лагери с ниско триене. Отваряне с пин или флипер по избор. Здрава конструкция с метални лайнери от неръждаема стомана и стабилно заключване.
Естетичен дизайн: Нашата дебютна конфигурация включва черно острие и дръжка с характерни Olight сини акценти, за да паснат на всеки външен вид.
Перфектен размер за EDC: С тегло само 68,7 g и размери 90,6 mm, когато е затворен, този нож изчезва в джоба ви. Мини Древър също така разполага с щипка за джоб за дълбоко носене.
Дръжка G10: Ергономична дръжка G10 е с идеална текстура за удобен и сигурен захват.
Отлична изработка: Центрирано острие, без груби ръбове на дръжката; висококачествена джобна щипка го държи здраво в джоба ви.
Практично острие: Дизайнът на острието е идеален за рязане или натискане. Острието е закалено на 58-60HRC.

Размери:
Тегло: 68,7 g
Обща дължина: 63,5 mm
Дължина на острието: 24,69 mm
Дължина на ръкохватката: 90,6 mm
Дебелина на острието: 2,8 mm
 
В комплект:
Нож Mini Drever x 1
Калъфче за съхранение x 1
Кърпичка за почистване x 1
Инструкция x 1
Юбилейна EDC монета х 1
 
Използвани материали:
Острие Bohler N690 Stainless Steel
Чирени на ръкохватката G10
Лайнери 3Cr13 Stainless Steel
Клипс 3Cr13 Stainless Steel