Olight Arkfeld 1000lm с бяла и UV светлина

List price: 200,00 лв
189,00 лв

Фенер с два източника на светлина Olight Arkfeld- бяла CW с мощност 1000lm и UV светлина 365nM с мощност 580mW.

Селекторът позволява на потребителите бързо да превключват между двата режима на осветление, лесно и удобно.

Arkfeld е плосък EDC фенер на Olight. 5 нива на яркост, както и функция за памет, която ви позволява да изберете това, което харесвате с един клик. Максимална мощност от 1000 лумена с CW диод (5700-6700К) и UV светлина 365nM с мощност 580mW. 

Креативният дизайн на превключвателя (централен бутон и селектор) е едновременно практичен и красив. Зареждането е с магнитно USB зарядно на Olight. Фенерчето е плоско и има щипка за носене. Може да се закрепи удобно, към джобовете ви.  Магнит в задната част, позволява прикрепване, към метални повърхности. Със страхотен дизайн плюс множество светлинни функции, Arkfeld може да бъде ненадминат избор за EDC фенерче.

Характеристики:

Много степени на яркост плюс функция за памет: 5 нива на яркост с максимална мощност от 1000 лумена; паметта
допълнително ви позволява да изберете това, което харесвате, с едно щракване.

UV светлина: 365 nm дължина на вълната и мощност 580 mW UV светлината помага за откриване на петна от урина на домашни любимци върху килими, които са невидими с просто око и е идеален за проверка на чистотата в хотела, проверка на банкноти, минерали и др.

Цветова температура:  CW бяло могат да отговорят на различни изисквания за осветление в ежедневието ви.
Прост, но модерен: квадратен и лесен за използване шедьовър, който бихте искали да притежавате.
Плоско плюс ултратънко тяло: Уникална плоска форма и лесно за носене в джоба ви. (Само 3,07 унции тегло и 0,59 инча дебелина)
Централен бутон плюс превключвател: Никога не е било по-лесно да изберете светлинния режим, който искате – просто завъртете или натиснете, за да получите своя светлинен режим или ниво на яркост.
Удобно магнитно зареждане: Кабелът за зареждане може лесно да щракне върху опашката на фенерчето. Няма нужда да го включвате ръчно.
Pocket Clip Plus Magnetic Tail: Захваща се здраво върху ризите и джобовете ви или просто го прикрепете към близка метална повърхност–нагоре-надолу или наляво-надясно, това е ваш избор.