Olight Baton 4 - 1300lm. Premium Edition - OD Green

List price: 250,00 лв
239,00 лв

Baton 4 Premium Edition включва фенерче Baton 4 и персонализирана кутия за зареждане. Батон 4 е
подобрена версия на Baton 3. Той разполага с високопроизводителен LED и TIR рефлектор, осигуряващ
впечатляваща максимална мощност от 1300 лумена и далекобойност на лъча от 170 метра. Специално проектиран
калъфът за зареждане има вградена батерия 5000mAh 21700, която ви позволява да заредите напълно Baton 4 до
пет пъти, осигурявайки до 190 дни работа за Baton 4 в лунен режим. С подобрена производителност и удобство,
Baton 4 Premium Edition е идеален спътник за всички ваши нужди от осветление.

Характеристики:

Малък и мощен: Baton 4 има турбо 1300 лумена и далекобойност на лъча от 170 метра. Той е компактен и високоефективен, перфектен за ежедневно носене.
Подобрен лазерен микроперфориран индикатор: Baton 4 разполага с лазерни микроперфорирани индикатори, които интуитивно показват яркост и живот на батерията.
Издръжлив метален превключвател: Модернизираният метален превключвател добавя издръжливост на фенерчето, като прави всяко натискане по-отчетливо и приятно.
Батерия с по-голям капацитет: кутията за зареждане е оборудвана с мощна батерия от 5000mAh, осигуряваща на Baton 4 до 190 дни работа в moonlight режим.
Управление, докато е в калъфа/зарядно: Потребителите могат да използват бутона на дисплея на калъфа, за да контролират напълно фенерчето, без да е необходимо да го изваждат.
Вход и изход Type-C: С неговия универсален порт Type-C можете лесно да зареждате кутията или да я използвате като захранваща банка за зареждане на вашите мобилни устройства.
Бутон за цифров дисплей: Калъфът разполага с бутон за цифров дисплей за точна индикация за нивото на батерията, което ви позволява да планирате предварително дейности на открито.
Един калъф за пет светлини: Калъфът е напълно съвместим с Baton 4 и Baton 3 и поддържа съхранение и зареждане на S1R II, Perun Mini, и Perun 2 Mini.
Надежднa връзка за носене: Предлага се със сигурна връзка за предотвратяване на случайни изпускания и гарантиране на безопасността на продукта.