Olight Seeker 4 Mini 1200lm.

List price: 0,00 лв
189,00 лв

Seeker 4 Mini е първият компактен фенер с бяла CW и UV светлина в серията Seeker. Двата източника на светлина
позволяват това фенерче да се използва в различни сценарии, като катерене, къмпинг, ремонти, прекъсване на захранването, откриване на флуоресцентни агенти, откриване на петна, проверка на чистотата в хотела, откриване на трихофития и др.  С дължина само 3,43 инча  и с двупосочна щипка, той е лесен за носене и пасва добре в дланта ви. Неговият метален страничен превключвател е по-устойчив на износване, а индикаторът в центъра на превключвателя визуално показва оставащото ниво на батерията в реално време.
Ергономично извитата повърхност на тялото на фенерчето не се плъзга и е удобна за хващане. Магнитното зареждане
кабелът бързо и лесно се захваща към дъното на фенерчето, като зарежда напълно батерията за около 1,5 часа. Неговият алуминиев корпус може лесно да се справи с потапяне във вода и падания. Seeker 4 Mini е перфектен инструмент за осветяване използвани у дома, на открито или за справяне с ежедневни задачи.

Характеристики:

Два източника на светлина: Включващ както бяла, така и ултравиолетова светлина, този универсален фенер е подходящ за разнообразни приложения; включително, и не само, катерене, къмпинг, ремонтни дейности, прекъсване на захранването, откриване на флуоресцентни агенти, идентифициране на петна, хотел проверка на чистотата, откриване на трихофития и много повече.
Компактен и преносим: С дължина от едва 3,43 инча и двупосочна щипка, той е лесен за носене и удобно се побира в
дланта на ръката ви.
Премиум метален страничен превключвател: Страничният превключвател от висок клас е изключително издръжлив, а индикаторът за ниво на батерията в центъра му ви позволява лесно да видите оставащата мощност с един поглед.
Нехлъзгащо тяло: Ергономично проектираното извито тяло осигурява добър и удобен захват.
Магнитно зареждане: Просто го включете, за да заредите напълно фенерчето само за 1,5 часа.
Здрава конструкция: IPX8 водоустойчив и 1,5-метров удароустойчив, Seeker 4 Mini е готов за всяка среда и приключения.