Olight Seeker 4 Pro 4600lm. Midnight Blue

List price: 350,00 лв
335,00 лв

Seeker 4 Pro е подобрена версия на фенерчето Seeker 3 Pro. Той разполага с  акумулаторна батерия 5000mAh 21700 и има максимална яркост до 4600lm с CW LED.

Оборудван е с четири светодиода Osram P9 и TIR леща от висок клас, той осигурява равномерно и меко осветление за различни ситуации.

Корпусът на Seeker 4 Pro е с ергономичен силиконов захват с противоплъзгащ ефект. Подобрената версия включва метален страничен бутон с плавна регулировка на силата на светене, подобрен за по-лесно завъртане на бутоните и скрит дизайн на индикаторите за заряда на батерията, за футуристично усещане.

Предлага се със стандартен кобур за удобно съхранение с различни опции за поставяне.

Фенерчето може да се зарежда чрез Type-C или MCC3 (магнитен кабел за зареждане). Освен това потребителите могат да закупят хоризонтален кобур за използване със свободни ръце.

Характеристики:

● По-висока производителност: Максимална далекобойност: 260 м; максимална мощност: 4600 лумена, 10% по-висока от Seeker 3 Pro.

● Лесна работа на върха на пръстите ви: Уголеменият метален страничен превключвател предлага подобрено захващане при въртене и много по-плавно безстепенно регулиране на силата на светене.

● Първата лазерна микроперфорация в индустрията на фенерчетата: 1200 микродупки са създадени върху металния панел, за да показват видими индикатори с футуристичен и елегантен вид.

● Най-добрият Wingman Ever - универсалният кобур: Като водещ в индустрията и иновативен кобур, този новаторски дизайн предлага опции за автоматично заключване/отключване на фенерче, зареждане, съхранение и носене.

● Двойни опции за зареждане: Тип-C зареждане (с кобур) или MCC3 магнитно зареждане (MCC3 2A зареждане).