Olight Warrior Mini 3 - 1750lm. Forest Gradient

List price: 0,00 лв
215,00 лв

Warrior Mini 3 е подобрена версия на класическия Warrior Mini 2. Това е компактно, презареждаемо EDC фенерче с голямa сила на светене, което разполага с метален страничен превключвател за ежедневна употреба и заден превключвател за тактическо използване. Тристепенният индикатор за батерията ниво на заряда и кога трябва да се зареди. Неговият чисто нов сензор за близост прави фенерчето безопасно при носене в джоб, но също така позволява на потребителите да получат пълна мощност, когато имат нужда. Съвместим с класическия магнитен кабел за зареждане на Olight, той е изключително бърз и лесен за презареждане. Компактен, но мощен, Warrior Mini 3 е подходящ за външно осветление, туризъм, къмпинг, самозащита и е перфектен избор за всички ваши нужди от осветление. Включената L-образна стойка се използва за удобно съхранение на фенерчето.

Характеристики:

● Голяма мощност в малък размер: Максимална мощност: 1750 lm; Максимална далекобойност: 240 м; Дължина: 111 мм

● Предварително активиран сензор за близост: Ако светлината бъде случайно превключена на силен режим, когато е възпрепятствана от близко разстояние, предварително активираният сензор за близост ще намали мощността. Въпреки това, ако светлината се доближава до обекти (като дъждовни капки и прозоречно стъкло) с използван силен режим, сензорът няма да попречи на максималната мощност.

● Нано покритие на задният бутон: Технологията прави лесно почистването на металния прах на задния превключвател.

● По-голям и по-здрав страничен превключвател: Увеличеният и устойчив на износване метален страничен превключвател предлага по-удобна работа и усещане за допир.

● 100-дневно време на работа в режим на лунна светлина: Със 100-дневно време на работа в режим на лунна светлина, той е вашият надежден спътник.