Olight Warrior Nano 1200lm.

List price: 0,00 лв
179,00 лв

Warrior Nano е най-компактният акумулаторен тактически фенер на Olight. Той има впечатляваща мощност от 1200 лумена и далекобойност от 135 метра. Warrior Nano разполага с метален страничен превключвател за ежедневна употреба и заден превключвател за тактическо използване. Батерията от 1100 mAh предлага зашеметяващо време на работа от 40 дни в режим Moonlight. Трицветният индикатор на батерията показва заряда на батерията и предупреждава, когато е време за зареждане. Проектиран с функции за безопасност на потребителя, той включва заключване и режим Half-Turbo, което го прави безопасен за носене в джоба. Зарежда се бързо и лесно с включеното MCC магнитно зарядно.

Двупосочният клипс за джоб от неръждаема стомана позволява носене нагоре или надолу. Снабден с магнит за прикрепяне, към метални повърхности. Включената в комплекта L-стойка гарантира, че вашето фенерче е винаги лесно за намиране и на обсег. Warrior Nano е компактен, но мощен подходящ за  туризъм, къмпинг и също е перфектен избор за всякакви ежедневни нужди от осветление.

Характеристики:

1200 лумена в ръката ви: Осигурява впечатляваща мощност от 1200 лумена и разстояние от 135 метра,  в компактен корпус с дължина 3,19 инча.
Гъвкав и интуитивен: В допълнение към универсалния страничен превключвател за ежедневна употреба, задният превключвател позволява незабавна висока мощност с мигновено активиране при спешни ситуации.
Отключете безкрайни възможности за осветление: разполага с шест нива на яркост (турбо, полу-турбо, високо, средно, ниско и лунна светлина), както и два тактически режима (програмируем Strobe и Momentary-on).
Издържа до 40 дни преди презареждане: Със своята батерия от 1100 mAh, той осигурява зашеметяващо време на работа от 40 дни в режим Moonlight.
Проектиран с мисъл за безопасността на потребителя: Включва функция заключване и режим Half-Turbo, за да направи светлината безопасна за носене в джоба.
Побира се удобно в джоба ви: Двупосочната щипка за джоб от неръждаема стомана позволява носене в джоб с корпуса надолу или нагоре.